Japonské rýžové víno, Saké 750 ml - Choya


Japonský tradiční čistý rýžový sake vyrobený pouze z rýže, koji a vody. Jemná, ale vonná vůně s dobře vyváženou kyselostí a chutí, která se hodí k tradiční japonské kuchyni (Washoku), jako jsou sushi a tempura. Doporučujeme podávat chlazený (10-15°C), při pokojové teplotě (15-25°C), teplý (40-50°C), velmi teplý zejména v zimě (50-55°C). Více

Výrobce: Choya Kód produktu: DRN149 Možnosti dopravy Hmotnost: 1.19 kg

335 Kč

Skladem na eshopu
Ks

Japonský tradiční čistý rýžový sake vyrobený pouze z rýže, koji a vody. Jemná, ale vonná vůně s dobře vyváženou kyselostí a chutí, která se hodí k tradiční japonské kuchyni (Washoku), jako jsou sushi a tempura. Doporučujeme podávat chlazený (10-15°C), při pokojové teplotě (15-25°C), teplý (40-50°C), velmi teplý zejména v zimě (50-55°C). Více

Výrobce: Choya Kód produktu: DRN149 Možnosti dopravy Hmotnost: 1.19 kg

Složení

rýže, koji, voda

Příprava
Doporučujeme podávat chlazené (10-15°C), při pokojové teplotě (15-25°C), teplé (40-50°C), velmi horké, zejména v zimě (50-55°C).