Kome Koji, rýže s plísňovou kulturou Aspergillus oryzae 200 g - Aichi


Kome Koji, často označované jednoduše jako "koji", je klíčovou složkou používanou v tradiční japonské potravinářské výrobě, zejména při fermentaci různých potravin a ochucovadel. Jedná se o druh plísně (Aspergillus oryzae), která se pěstuje na zrnech, obvykle rýži. Více

Výrobce: Aichi Kód produktu: RC57 Možnosti dopravy Hmotnost: 0.21 kg

Produkt již není v nabídce

Kome Koji, často označované jednoduše jako "koji", je klíčovou složkou používanou v tradiční japonské potravinářské výrobě, zejména při fermentaci různých potravin a ochucovadel. Jedná se o druh plísně (Aspergillus oryzae), která se pěstuje na zrnech, obvykle rýži. Více

Výrobce: Aichi Kód produktu: RC57 Možnosti dopravy Hmotnost: 0.21 kg

Složení: rýže (99.99%), Aspergillus oryzae.

Nutriční hodnoty na 100 g:

Energie: 1619 kJ/387 kcal,

Tuky: 1,3 g

    z toho nasycené mastné kyseliny: 0,37 g,

Sacharidy: 86,7 g

    z toho cukry: 14,5 g,

Bílkoviny: 7,1 g,

Sůl: 0,0 g

Skladování: Skladujte na chladném a suchém místě.