Kome Koji, rýže s plísňovou kulturou Aspergillus oryzae 200 g - Aichi
Kome Koji, rýže s plísňovou kulturou Aspergillus oryzae 200 g - Aichi
Kome Koji, často označované jednoduše jako "koji", je klíčovou složkou používanou v tradiční japonské potravinářské výrobě, zejména při fermentaci různých potravin a ochucovadel. Jedná se o druh plísně (Aspergillus oryzae), která se pěstuje na zrnech, obvykle rýži. Více
Výrobce: Aichi Kód produktu: RC57 Možnosti dopravy Hmotnost: 0.21 kg
Kome Koji, často označované jednoduše jako "koji", je klíčovou složkou používanou v tradiční japonské potravinářské výrobě, zejména při fermentaci různých potravin a ochucovadel. Jedná se o druh plísně (Aspergillus oryzae), která se pěstuje na zrnech, obvykle rýži. Více
Výrobce: Aichi Kód produktu: RC57 Možnosti dopravy Hmotnost: 0.21 kg
Složení: rýže (99.99%), Aspergillus oryzae.
Nutriční hodnoty na 100 g:
Energie: 1619 kJ/387 kcal,
Tuky: 1,3 g
z toho nasycené mastné kyseliny: 0,37 g,
Sacharidy: 86,7 g
z toho cukry: 14,5 g,
Bílkoviny: 7,1 g,
Sůl: 0,0 g
Skladování: Skladujte na chladném a suchém místě.
Velikost | 200 g |
---|---|
Minimální trvanlivost | 08/01/2024 |
Pálivost | Nepálivé |
Dietní omezení | Vegan, Vegetarian |
Země původu | Japonsko |
Neobsahuje alergeny | 1 Bez lepku, 2 Bez korýšů, 3 Bez vajec, 4 Bez ryb, 5 Bez arašídů, 6 Bez sóji, 7 Bez mléka, 8 Bez ořechů, 9 Bez celeru, 10 Bez hořčice, 11 Bez sezamu, 12 Bez siřičitanů, 13 Bez vlčího bobu, 14 Bez měkkýšů |