Shio Koji, slaný rýžový slad k marinování 220 g - Shinjo Miso


Tradiční japonské ochucovadlo vyráběné staletými fermentačními technikami. Shio Koji se vyrábí fermentací směsi koji (rýže inokulovaná bakterií Aspergillus oryzae), soli a vody. Lze jej použít k marinování, křehčení a ochucení široké škály ingrediencí. Od masa a drůbeže až po mořské plody a zeleninu, Shio Koji působí tím, že zvýrazňuje jejich přirozenou chuť. dodává umami. Více

Výrobce: Shinjo Miso Kód produktu: SCS233 Možnosti dopravy Hmotnost: 0.544 kg

Produkt již není v nabídce

Tradiční japonské ochucovadlo vyráběné staletými fermentačními technikami. Shio Koji se vyrábí fermentací směsi koji (rýže inokulovaná bakterií Aspergillus oryzae), soli a vody. Lze jej použít k marinování, křehčení a ochucení široké škály ingrediencí. Od masa a drůbeže až po mořské plody a zeleninu, Shio Koji působí tím, že zvýrazňuje jejich přirozenou chuť. dodává umami. Více

Výrobce: Shinjo Miso Kód produktu: SCS233 Možnosti dopravy Hmotnost: 0.544 kg

Složení: rýžový slad, sůl, alkohol, voda. 

Nutriční hodnoty na 100 g:

Energie: 504 kJ/120 kcal,

Tuky: 0,3 g

        z toho nasycené mastné kyseliny: 0,1 g,

Sacharidy: 26,9 g

        z toho cukry: 15,1 g,

Bílkoviny: 2,3 g,

Sůl: 10,4 g

Skladování: Skladujte na chladném a suchém místě.

Velikost 220 g
Minimální trvanlivost 04/04/2024
Pálivost Nepálivé
Země původu Japonsko