Shio Koji, slaný rýžový slad k marinování 220 g - Shinjo Miso
Shio Koji, slaný rýžový slad k marinování 220 g - Shinjo Miso
Tradiční japonské ochucovadlo vyráběné staletými fermentačními technikami. Shio Koji se vyrábí fermentací směsi koji (rýže inokulovaná bakterií Aspergillus oryzae), soli a vody. Lze jej použít k marinování, křehčení a ochucení široké škály ingrediencí. Od masa a drůbeže až po mořské plody a zeleninu, Shio Koji působí tím, že zvýrazňuje jejich přirozenou chuť. dodává umami. Více
Výrobce: Shinjo Miso Kód produktu: SCS233 Možnosti dopravy Hmotnost: 0.544 kg
Tradiční japonské ochucovadlo vyráběné staletými fermentačními technikami. Shio Koji se vyrábí fermentací směsi koji (rýže inokulovaná bakterií Aspergillus oryzae), soli a vody. Lze jej použít k marinování, křehčení a ochucení široké škály ingrediencí. Od masa a drůbeže až po mořské plody a zeleninu, Shio Koji působí tím, že zvýrazňuje jejich přirozenou chuť. dodává umami. Více
Výrobce: Shinjo Miso Kód produktu: SCS233 Možnosti dopravy Hmotnost: 0.544 kg
Složení: rýžový slad, sůl, alkohol, voda.
Nutriční hodnoty na 100 g:
Energie: 504 kJ/120 kcal,
Tuky: 0,3 g
z toho nasycené mastné kyseliny: 0,1 g,
Sacharidy: 26,9 g
z toho cukry: 15,1 g,
Bílkoviny: 2,3 g,
Sůl: 10,4 g
Skladování: Skladujte na chladném a suchém místě.