Tuňákové vločky Katsuobushi, Bonito flakes 40 g - Wadakyu


Katsuobushi, známé také jako bonito, se připravuje metodou sušení a uzení tuňáka pruhovaného. Sušené uzené vločky z tuňáka pruhovaného se ideálně používají jako základní přísada do japonské polévky miso, zejména jako součást vývaru polévky dashi. Více

Kód produktu: DRD60 Možnosti dopravy Hmotnost: 0.05 kg

174 Kč

Skladem na eshopu
Ks

Katsuobushi, známé také jako bonito, se připravuje metodou sušení a uzení tuňáka pruhovaného. Sušené uzené vločky z tuňáka pruhovaného se ideálně používají jako základní přísada do japonské polévky miso, zejména jako součást vývaru polévky dashi. Více

Kód produktu: DRD60 Možnosti dopravy Hmotnost: 0.05 kg

Složení: tuňák pruhovaný 100%

Průměrné výživvé hodnoty na 100 g:

Energie: 1563 kJ/369 kcal

Tuky: 5,2 g

Sacharidy: 0,1 g

Bílkoviny: 80,6 g

Sůl: 0,3 g

Skladování: Uchovávejte na chladném a suchém místě.