Krevety v kokosovém mléce "Ginataang Hipon"
Krevety vařené v kokosovém mléce, česneku, cibuli, zeleném chilli a koření Caldereta od Mama Sita’s
Ingredience:
Množství | Objem | Surovina |
1 balení | 50 g | koření Caldereta od Mama Sita’s |
55-60 ks | 1 kg | krevet |
1 ks | lisovaného česneku | |
1 ks | nakrájené cibule | |
2 pl | oleje | |
2½ hrnky | kokosového mléka | |
2 ks | zeleného pepře |
Postup:
- Smíchejte krevety s Caldereta kořením od Mama Sita’s a nechte 15 min stát.
- Orestujte česnek a cibuli na oleji.
- Přidejte kokosové mléko a zelený pepř.
- Až se začne kokosové mléko vařit, přidejte krevety a vařte až do změknutí.
- Servírujte s vařenou rýží.
Čas vaření: 9 minut
Počet porcí: 5-7
Styl vaření: dušení
Náročnost: začátečník