Filipínská kyselá tamarindová polévka s krevetami "Sinigang na Hipon"

Sinigang na Hipon sa Sampalok - Mama Sita's

Ingredience:

Množství Objem Surovina
10 hrnků vody nebo rýžové vody
1 ks 200 g ředkev loupaná a nakrájená
2 ks 90 g červené cibule – oloupané, nakrájené na čtvrtky
4 ks  rajčata – bez pecek a nakrájená
1 balení 50 g Koření na kyselou polévku Sinigang
8 ks 150 g zelené fazole - nakrájené
20 ks 500 g celé krevety
1 balení  100 g Kangkongu nebo špenátu
2 ks 16 g zelená dlouhá paprika
rybí omáčka k dosolení

Postup:
1. V hrnci (nebo hluboké pánvi) zkombinujte vodu, ředkev, cibuli, rajčata a Koření na kyselou
polévku Sinigang s tamarindem 50 g - Mama Sita´s. Přivěďte k varu.
2. Až budou rajčata a cibule uvařené, přidejte fazole. Povařte další tři minuty.
3. Přidejte krevety. Až budou krevety oranžové, přidejte kangkong nebo špenát a zelenou
papriku. Nechte povařit asi minutu a nakonec přidejte rybí omáčku.